Notícies

LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (LLEURE)

Imatge: Can Tabaco

El Can Tabaco posa fi a la imbatibilitat de El Vilanoví al superar-lo per 5-2.

Primera Divisió

Taules en l’encontre Amigos de Zizou – FCNG Bol (2-2) que comporta el primer punt de la temporada pels visitants. Treballada victòria del Finques Rius davant el FC Raconet (3-4) que torna a situar als actuals campions en les places d’honor de la categoria. Per un ajustat 2-3 s’imposava el Miró Gràfic Cubelles al Bar La Penya Sitges-Pizzeria Francesco en el partit més esperat d’aquesta quarta jornada i que deixa als de Cubelles líders provisionals i únic equip encara invicte d’aquesta divisió. Primera victòria de la temporada del Pista Cero que superava al Club Tennis Ribes per 5-3 amb hat-trick del jugador local D. Jimenez. La sorpresa de la setmana la protagonitzava el Kirolbet-Los Charrua que s’imposava al Can Turky’s per 4-2 en la que ha estat la primera derrota dels visitants.

Segona Divisió A

Després d’un inici de temporada irregular el Veteranos CD Ribes confirmen les seves aspiracions al superar a la, fins ara invicta, Penya Barcelonista Vilanova per 2-5 en un partit on destaquen els tres gols del visitant R.E. Benoit. Segueix a la part alta de la taula el Bar El Rinconcito que aquest dimarts superava al Vilathetic per 0-3. Repartiment de punts entre la Penya Ribes-Desguaces La Piña i el FC Rokeros desprès de finalitzar l’encontre amb 2-2 al marcador. Clara victòria del Tot Gos Zero Gravity Records que s’imposava al Pamp Rojo per 3-0.Cinc jornades ha trigat el Aston Birra en aconseguir la seva primera victòria i ho feia superant al Atletico Perroflautas per un ajustat 2-1.

Segona Divisió B

Un sorprenent Can Tabaco posava fi a la imbatibilitat de El Vilanoví al superar-lo per 5-2 i confirmava el seu bon estat de forma en aquest inici d temporada. Cinc gols de H. Muñoz contribuïen  al contundent triomf del Masca Asociación enfront el Bar Mari (0-7). Aclaparadora va estar, també, la victòria del Steaua Vilanova, líder de la categoria, que s’imposava a La Toscana per 1-9. Triomf del Nou Sin Perdón enfront el CE Nova Olivella per 1-3 que porta a l’equip de Ribes a la part alta de la classificació desprès d’un fluix començament de lliga. Tres nous punts pel Pico Pala TM que guanyava el partit enfront a Los Legends per 5-1 amb quatre gols de J. Pérez.

Resultats i Classificació  Primera Divisió

Resultats i Classificació  Segona Divisió A

Resultats i Classificació  Segona Divisió B