Notícies

LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (LLEURE)

Imatge: Nou Sin Perdón

Bar La Penya Sitges-Pizzeria Francesco s’imposa al Finques Rius en el partit més interessant de la quarta jornada.

 Primera Divisió

Igualat enfrontament el que disputaren dilluns Finques Rius i Bar La Penya Sitges-Pizzeria Francesco, dos equips fins ara invictes, i que es decantava a favor dels Juanjo Valbuena per un ajustat 3-4  amb tres gols del visitant Joan Roldan. Tercera derrota consecutiva del FCNG Bol que es veia superat pel FC Raconet per 2-5 en un encontre marcat per l’expulsió d’un jugador visitant. El pòquer de gols aconseguits per Nil Romero facilitaven el triomf del Can Turky’s  enfront Amigos de Zizou (4-1). Primera victòria de la temporada pel Kirolbet-Los Charrua, amb hat-trick de Amir Belmahdi,  que s’imposaven a un Club Tennis Ribes, que es presentava sense canvi, per  un contundent 0-6. Per un mínim 2-1 derrotava el Miró Gràfic Cubelles al Pista Cero en un encontre on, malgrat la derrota, l’equip visitant ha donat signes de recuperació.

Segona Divisió A

Contundent triomf del Bar El Rinconcito que superava a la Penya Ribes-Desguaces La Piña (6-1) en un enfrontament on els visitants no disposaven de cap jugador a la banqueta. També afrontava el partit amb només 7 jugadors el Vilathletic que es veia superat pels Veteranos CD Ribes per un clar 4-0. Continua invicte la Penya Barcelonista Vilanova que aquesta jornada es desfeia del Atletico Perroflautas per 0-2. Destacable la victòria del Pamp Rojo davant Aston Birra (5-3) amb els locals sense canvis i finalitzant l’encontre amb només 6 jugadors per l’expulsió del seu dorsal nº 2. Repartiment de punt entre FC Roqueros i Tot Gos Zero Garvity Records desprès de finalitzar el seu partit amb 3-3 al marcador.

Segona Divisió B

Quarta victòria de la temporada per l’Steaua Vilanova que s’imposava clarament al CE Nova Olivella per 7-1 amb hat-trick de Nicolae Lacatus. També segueix comptant els seus partits per victòries El Vilanoví que aquesta setmana superava al Bar Mari per 5-1. Fins a la tercera plaça de la classificació s’enfila el Masca Asociación desprès de vèncer a La Toscana per 4-2. Contundent victòria del Can Tabaco enfront a Los Legends (0-6) que deixa als locals com l’equip més golejat de la categoria. Més dificultats de les previstes es trobava el Nou Sin Perdon per superar (1-0) a un Pico Pala TM que només ha sumat un punt en aquestes quatre primeres jornades.

 

Resultats i Classificació  Primera Divisió

Resultats i Classificació  Segona Divisió A

Resultats i Classificació  Segona Divisió B