Notícies

LLIGA COMARCAL FUTBOL-7 (LLEURE)

Imatge: La Toscana

Quatre equips de Primera, dos de Segona A i quatre de Segona B comparteixen els liderats desprès de la primera jornada.

Primera Divisió

Bar La Penya Sitges-Pizzeria Francesco aconseguia imposar-se al Kirolbet-Los Charrua, per un ajustat 3-2, resultat que permet a l’equip de Juanjo Valbuena compartir el liderat de la categoria amb 3 equips més. El segon equip que sumava els tres punts estava el Can Turky’s que, amb tres gols de Noel Viñas, superava al Pista Cero amb el mateix resultat que el partit anterior (2-3). També es repartia el marcador en l’enfrontament Miró Gràfic Cubelles – FCNG Bol amb victòria , en aquest cas, per l’equip local. Més contundent va estar el triomf del Finques Rius que iniciava la defensa del títol imposant-se al Club Tennis Ribes per 6-1 i amb hat-trik d’Albert Pérez. L’únic empat de la jornada es donava en el partit FC Raconet- Amigos de Zizou que finalitzava amb 2-2 al marcador.

Segona Divisió A

Debutava en la competició l’Aston Birra i ho feia caient derrotat enfront al Penya Ribes-Desguaces la Piña per 2-0. Molta igualtat en l’enfrontament Tot Gos & Zero Gravity Records – Atletico Perroflautas que finalitzava amb victòria dels locals per 4-3. L’actual campió de la Supercopa, Veteranos CD Ribes, no passava de l’empat (2-2) davant del FC Rokeros que s’estrenava en aquesta  Lliga Comarcal sumant el seu primer punt. Un altre debutant, la Penya Barcelonista Vilanova, també aconseguia inaugurar el seu caseller de punts al finalitzar l’ encontre davant el Vilathetic amb empat a 2. Amb el mateix resultat finalitzava el partit Bar El Rinconcito – Pamp Rojo (ex-Running Filipides) en el que era el primer partit dels visitants en aquesta categoria.

Segona Divisió B

El CE Nova Olivella sumava els tres primers punts de la temporada a l’imposar-se al Can Tabaco per un ajustat 2-1. Excel·lent debut en la competició d’El Vilanoví que superava per un clar 0-5 al Pico Pala TM i , per diferència de gols, encapçala la classificació d’aquesta categoria. Victoria mínima del Masca Asociación que guanyava per la mínima (2-3) al Nou Sin Perdón en el retorn de l’equip de Cubelles a aquesta competició.  Un altre equip debutant, Los Legends, es veien superats pel Steaua Vilanova, a priori un dels equips que aspira a les places d’ascens,  per un clar 4-1. Repartiment de punts entre La Toscana i el Bar Mari, vells coneguts de la categoria, que finalitzaven el seu encontre amb empat (1-1).