Notícies

“LA DIVERSITAT SEXUAL I DE GÈNERE A L’ESPORT: OBRIM LA MIRADA”

Jornada formativa en format mixt (presencial o virtual) organitzada pel Consell Català de l’Esport i la Direcció General de Polítiques LGBTI+, de la Generalitat de Catalunya

  • DIA I HORA: dimecres, 21 de desembre de 2022, de 17:00 a 19:30 hores.
  • LLOC: la formació es durà a terme en format mixt: presencial o virtual.

La sessió presencial tindrà lloc al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Doctor Melcior Colet (c/ Buenos Aires, 56, Barcelona), amb aforament limitat i rigorós ordre d’inscripció. La sessió virtual, que serà oberta, es durà a terme en directe pel canal Youtube del Web Esport.

La jornada té com a objectiu formar, sensibilitzar i obrir la mirada dels i les professionals del camp de l’activitat física i l’esport i persones vinculades que exerceixen la seva tasca en federacions esportives, consells esportius, universitats, clubs i associacions. Durant la sessió s’exposaran protocols d’intervenció, eines i recomanacions pel bon tracte i no discriminació per raó d’orientació sexual, identitat o expressió de gènere en l’esport. Coneixerem bones pràctiques inclusives presentades per entitats i persones expertes.

La jornada és gratuïta i està inclosa en el Pla de Formació Continuada 2022 de l’Escola Catalana de l’Esport. Podeu consultar el programa complet a l’enllaç.

Per formalitzar la vostra assistència empleneu el formulari d’inscripció que trobareu a https://esport.gencat.cat/obrim_la_mirada, abans del dia 14 de desembre.