Notícies

Curs de Monitor/a d’Activitats de Dinamització en l’Àmbit Poliesportiu (“Procediments de tècniques i recursos de Primers auxilis ”)

Vols treballar en l’àmbit esportiu? Apunta’t a aquest curs  i obtindràs la titulació requerida per treballar en aquest sector professional!

El Consell Esportiu del Garraf organitza , entre els dies 19 i 20 de maig, el mòdul “Procediments de tècniques i recursos de Primers auxilis” del Curs de Monitor/a d’Activitats de Dinamització en l’àmbit Poliesportiu amb titulació reconeguda per l’Escola Catalana de l’Esport i pel Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.

PER QUÈ SERVEIX AQUEST TÍTOL?

  • El títol de monitor/a d’Activitats de Dinamització en l’àmbit Poliesportiu et permetrà registrar-te al Registre de Professionals de l’Esport (ROPEC)
  • Podràs treballar com a monitor/a d’activitats poliesportives per a menors d’edat que organitzin els Consells Esportius, els Ajuntaments, els Patronats Municipals , els centres educatius, les AMPA i altres entitats esportives.
  • Amb aquest títol també podràs treballar en Casals, Estades i Campus esportius durant les temporades de vacances escolars.

REQUISITS PER PARTICIPAR-HI:

Per assistir al curs, els participants hauran de reunir les condicions següents:

  • Edat mínima: 16 anys complerts en el moment de la inscripció (si és menor de 18 anys haurà d’adjuntar una autorització del/s tutor/s legals).
  • Acreditar que s’està en possessió de l’ESO o equivalent*.

Per poder accedir a aquest mòdul cal haver superat la resta de mòduls anteriors

+ INFO

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

PLACES LIMITADES!!!

www.cegarraf.cat