Notícies

COMUNICAT CONSELL ESPORTIU DEL GARRAF

El Consell Català de l’Esport i la Unió de Consells Esportius de Catalunya donen per acabada la competició dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

Un cop analitzada l’afectació que està tenint de la COVID-19 en l’activitat esportiva del país, el Consell Català de l’Esport i la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC) han acordat donar per acabades les competicions dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC) del present curs en les seves fases locals, comarcals i supracomarcals.

Pel que fa a les activitats d’altres programes d’esport escolar del CCE, que es desenvolupen amb la col·laboració dels consells esportius i de la UCEC, com ara activitats no competitives en el marc dels JEEC o el Pla Català d’Esport a l’Escola (PCEE), es dona la possibilitat a cada consell esportiu que, en funció de les fases de desconfinament progressiu de l’activitat esportiva al país, pugui dur a terme activitats físiques seguint les mesures sanitàries definides per les autoritats.

Per la nostra part us anirem informant de les novetats que es produeixin amb l’objectiu de reprendre aquelles activitats que sigui possible organitzar en aquests propers mesos.

Comunicat UCEC

www.cegarraf.cat