Notícies

TORNEIG BÀSQUET GARRAF 2017

img_20170917_1128259 img_20170917_1338012

Doblets del CB Sitges i AB Cunit en la desena edició d’aquesta competició.

CB Sitges, en Cadet femení (Nivell A) i Junior masculí ; AB Cunit, en Cadet masculí i Junior femení ; CB Samà, en Infantil masculí  i CNB Vilanova A en Cadet femení s’imposen en les finals jugades al Pavelló Pins Vens de la Blanca Subur el passat dia 17 de setembre.

La competició que s’ha disputat al llarg d’aquesta passat cap de setmana a Sant Pere de Ribes, Sitges i Vilanova i la Geltrú ha comptat amb la participació de 27 equips representant a cinc entitats de la comarca del Garraf, CB Samà.  CB Roquetes, CB Ribes, CB Sitges i CNB Vilanova, i a tres entitats convidades per l’organització, AB Cunit, CE Xamba i Els Monjos , totes elles de municipis del Gran Penedès.

Un any més el Torneig Bàsquet Garraf, nascut l’any 2008 dins els actes de celebració del nomenament de Sitges com a ciutat del bàsquet català,   ha assolit l’objectiu de ser una excel·lent ocasió per promoure l’esport en categories de promoció i facilitar la relació entre les entitats i esportistes del territori.

Com és habitual l’organització del Torneig, a càrrec del Consell Esportiu, ha comptat amb la col·laboració de les entitats de la comarca i el suport de tots els ajuntaments del Garraf així com de la Diputació de Barcelona.

 

Resultats Infantil masculí

Resultats Cadet femení

Resultats Cadet femení (Nivell A)

Resultats Cadet masculí

Resultats Junior femení

Resultats Junior masculí